REFERENCER

“Vi har gennem en årrække benyttet Snoldelev Entreprenør firma til forskellige anlægsarbejder, det gælder både spildevand, vand og fjernvarme. Når vi arbejder med Snoldelev Entreprenør firma er der altid en meget fin dialog, og Henrik har en god forståelse for hvilket produkt og kvalitet vi forventer. Snoldelev Entreprenør firma sætter en ære i at levere et færdigt arbejde til den aftalte tid og indenfor de aftalte økonomiske rammer. Jeg kan varmt anbefale andre at gøre brug af Snoldelev Entreprenør firma, det har i hvert fald været nogle gode år og fine resultater i vores samarbejde. ”
Jesper Jørgensen, projektleder, Fors A/S

“Vi har samarbejdet med Snoldelev Entreprenørfirma i flere omgange, i forbindelse med spildevandskloakering, altid med et tilfredsstillende samarbejde og en behagelig omgangstone. Snoldelev Entreprenørfirma er virkelig gode til borgerkontakt, hvilket er vigtigt når der arbejdes på privat grund. ”
Lis Ludvigsen, projektleder, Ringsted Spildevand A/S

“Det er rart at udføre et projekt sammen med en engageret, faglig og løsningsorienteret entreprenør, som Snoldelev Entreprenør- firma. At arbejde med en entreprenør, hvor aftaler og tidsplaner overholdes er fantastisk for en bygherre. Det har været vores oplevelse af samarbejdet med Snoldelev Entreprenørfirma hver gang, de har vundet et af vores udbud eller har været involveret i et projekt. ”
Ulrik Hinke Lindberg, Vejingeniør,
Anlægsafdelingen Teknik- og Miljøforvaltningen i Køge Kommune